SVK:n Mikkelin

paikallisosasto

                                          Vuosikertomuksia

 

Vuosikertomus 2010

 

Toiminta:

Villakoiratapaamiset 2xkk

Näyttelytreenejä

Näyttelykoiran esittämiskurssi vetäjänä Tiina Taulos

Villakoiran perushoitokurssi

Makkararetki Valkeajärvelle 2

Kevätkokous 

 

Hallitus:

Pirita Huikuri Pj

Piia Oranen siht.

Katja Oinonen

Minna Juuti

Anne Nykänen

Ringa Brotkin-Kaipainen

 

 

 

 

 

Vuosikertomus 2009 

 

Toiminta:

Villakoiratapaamiset 2xkk

Näyttelytreenejä

Villakoiranhoitokursseja 2

Makkararetki Valkeajärvelle keväällä ja syksyllä

Kevät ja Syyskokoukset

Pikkujoulut

 

 

VUOSIKERTOMUS 2008

Hallituksen jäsenet ja kokoukset

                

Hallituksen kokoonpano vuonna 2008 ja osallistumiset kokouksiin:

Huikuri Pirita (PJ)                   2/2                

Tarkiainen Anne (Varapj)        1/2                

Oranen Piia (sihteeri)              1/2                

Nykänen Anne                        1/2                

Puikkonen Eeva                      2/2

Ringa Brotkin                         2/2                                                                       Juvonen Kirsi (varajäsen)       1/2                

Anna-Mari Koponen (varajäsen)0/2      

       

Kokoukset

Vuosikokous pidettiin 19.3.2008 Ramin Konditorian tiloissa Kauppakeskus Pusankulmassa Mikkelissä. Syyskokous kokoontui12.11.2008 Mikkelin Raviradan Tallikahviossa. Syyskokouksessa Pirita Huikuri valittiin jatkamaan paikallisosaston puheenjohtajana, samoin Anne Tarkiainen varapuheenjohtajana ja Piia Oranen sihteerinä. Katja Oinonen valittiin Anna-Mari Koposen tilalle hallitukseen varajäseneksi.

Tilintarkastajat

Paikallisosastolla on oma tili Nordeassa (109935-226216). Kursseille osallistuneet ovat suoraan maksaneet osallistumismaksunsa paikallisosaston tilille, jolta on vastaavasti maksettu tilavuokrat. Tiliotteet tulevat puheenjohtaja Pirita Huikurille. Tilintarkastajina vuonna 2008  toimivat Anne Lindholm sekä Torsti Hyyryläinen.

Villakoiratapaamiset

Tapaamisia on järjestetty joka toinen viikko juhlapyhiä lukuun ottamatta. Paikkana on toiminut kesäaikaan Lehmuskylän jääkiekkokaukalo. Talvikaudella olemme tavanneet Mikaelin pihalla ja lenkkeilleet Pankalammen ympäri ja leikittäneet koiriamme Mikaelin koira-aitauksessa. Parhaimmillaan tapaamisissa on ollut mukana yli kymmenkunta villakoiraa perheineen.

Trimmauskurssi

Perustrimmauskurssi pidettiin sunnuntaina 20.1.2008 Mikkelin Raviradan tallikahviossa. Kurssille osallistui koirien lisäksi myös kuunteluoppilaita. Kurssin pitivät Anne Nykänen, Pirita Huikuri ja Piia Oranen.

Näyttelyharjoitukset

Näyttelyharjoituksia on pidetty yhteistyössä Mikkelin Vinttikoiraseuran kanssa. Näyttelyharjoitukset ovat kesäaikaan toteutettu villakoiratapaamisten yhteydessä.

Viehejuoksu

Kesäaikaan olemme saaneet osallistua Mikkelin Vinttikoiraseuran järjestämiin ratajuoksuharjoituksiin. Villakoiramme ovat onnistuneesti ajaneet viehettä vinttikoira-lajitoveriensa tavoin. Ratajuoksuharjoisten maksut on maksettu kukin Vinttikoirayhdistykselle suoraan. Maksu oli 2008 4 euroa/ 2 vetoa.

Agility

 

Agilityn jatkokurssi (6 kertaa) järjestettiin Mikkelin Agilityharrastajien tiloissa keväällä 2008. Kouluttajina toimivat Anne Nykänen ja Ira Mikkanen.

Makkarakävely

 

Paikallisosasto teki villakoiramaisen Makkarakävelyn Valkeajärven ympäri Mikkelissä sunnuntaina 16.11.08. Ilma oli kehno, mutta makkarat maistuivat. Suunnitelmissa on tehdä makkarakävely ensi vuonna uudestaan.

Pikkujoulut

 

Pikkujoulut pidettiin 12.11.2008 Syyskokouksen yhteydessä.

Mikkelin paikallisosaston nettisivuja (http://www.freewebs.com/svkmikkeli/) on päivittänyt Piia Oranen. Paikallisosasto on tiedottanut tapahtumistaan Puudelissa, paikallisosaston nettisivuilla, paikallislehtien menoviheissä (Länsi-Savo ja Viikkoset) sekä paikallisosaston omalla sähköpostilistalla. Lisäksi tapaamisista ja kursseista on tiedotettu villakoira-aiheisilla keskustelupalstoilla (SVK:n omalla ja Villakoirafoorumilla).

 

title

Click to add text, images, and other content